Ecco cipő online

Kategóriák

Kezdőlap >  Szállítás és Garancia

Szállítás és Garancia

Szállítás és visszatérés
1 Gyors és boldog kereskedelmi szállítást kínálunk ügyfeleinknek. Nemzetközi Air EMS International Express Company, DHL, TNT. A szállítási idő a rendeltetési helytől függ.
Kérjük, ellenőrizze a szállítási címet, mielőtt fizetne, a legjobb, ha a telefonszámot hagyja a kapcsolatfelvételhez. Vissza Adja meg az érvényes e-mail címet és ellenőrizze az e-maileket a frissített információk beszerzése után.
2 tétel általában 3 napon belül kerül elküldésre a kifizetés igazolása után (Szombat és nap és a legtöbb szabadság kizárva).
3 Miután megkaptuk a csomagot, elküldjük Önnek a nyomkövetési számot, ha elérhető. Az átutalási időcsomag általában 7–14 napig tart, attól függően, hogy milyen célállomástól, üdüléstől és a postai szolgáltatáson kívüli tényezőktől függ. Ha van egy kis késés, kérjük türelmesebb legyen.
megrendelések
A megrendelés után ellenőrizze az e-mailt, hogy megerősítést kapjon. Ez 7–9 munkanapig tart, hogy megérkezzen az ajtón. Továbbá két napunk lesz feldolgozásra és szállításra. 24-48 órán belül küldünk Önnek egy követési számot, amikor megrendelését megkapja.
lemondási megbízás
A megrendelést a megrendelést megelőzően meg kell kérni. Mivel az összes megrendelés megrendelése után a lehető leggyorsabban 6-8 órán belül foglalkozunk, így nem mindig tudjuk megszüntetni a megrendelést. Remélem, megérti ezt a fontos pontot. Miután a megrendelést szállították, a visszaküldési szabálynak megfelelően törlési kérelemnek minősül. Ha visszavonja a megrendelést a szállítás előtt, fizetünk egy rögzítőt. A 15% -os összeg azt reméli, hogy megértheted ezt a fontos pontot.
Visszatérítési politika
1 Teljes visszatérítést csak az általunk okozott problémák miatt engedélyezünk.
2 Ha a visszatérő csomag nem tartalmazza a mellékelt tartozékokat és pótalkatrészeket, a tartozékok és alkatrészek költsége levonásra kerül a termék teljes árából, és csak részleges visszatérítést garantál.
3 Ha valamilyen oknál fogva a méret, a szín vagy a visszatérítés a "különbség" oknál van, a szállítási költség levonásra kerül a teljes termékárból.
Visszatérési politika
Visszatérés vagy csere megengedett, feltéve, hogy az ügyfél a terméket a honlapon keresztül vásárolta meg, és a kézhezvételétől számított 30 napon belül. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha vissza kell térnie vagy vissza kell cserélnie. Minden csomagot szállítási címként kell elküldeni American Confirmation Mail, UPS vagy Federal Express. Nyomon követhető módszerrel Nem vagyunk felelősek a szállítás közben elveszett csomagokért. Miután megkapta a visszaküldést, kérjük, adja meg legfeljebb 5 munkanap a visszatérés vagy a csere befejezéséhez.
Vissza
Ecco cipő online

Copyright © 2019 www.omeglasohbet.org. All Rights Reserved.

Az ECCO nemzetközi piacvezető innovatív férfi-,női- és gyermekcipőgyártó,akár 70%-al olcsóbban a bolti árnál!100% pénz és csere garancia!